Skondras koopt 70 Nissan Pulsar's

DEEL:

NISSAN PULSAR, de ideale combinatie van bedrijfs- en gezinswagen Skondras kiest voor kwaliteit, niet voor logo’s. Op vrijdag 9 oktober ...


NISSAN PULSAR, de ideale combinatie van bedrijfs- en gezinswagen

Skondras kiest voor kwaliteit, niet voor logo’s.

Op vrijdag 9 oktober vond op de hoofdzetel van NISSAN Belux in Aartselaar de officiële sleuteloverhandiging plaats van een eerste vloot NISSAN PULSAR’s aan de firma Skondras. Een deal die overigens tot stand kwam via de afdeling Corporate Sales van NISSAN Belux en NISSAN-verdeler Di Nitto Autogroep in samenwerking met J&T Autolease.

"Skondras is een bedrijf dat medewerkers naar firma’s detacheert voor korte- of langetermijnopdrachten. Deze mensen beschikken allemaal over een bedrijfswagen. Dus hebben NISSAN Belux en de Di Nitto Autogroep de handen in elkaar geslagen om de recent gelanceerde PULSAR bij Skondras te introduceren", vertelt Jerome Vervloet, Corporate Sales Director NISSAN Belux.

Concreet behelst de deal een eerste levering van een 30-tal wagens, waarna enkele maanden later een tweede levering van een 40-tal PULSAR’s gepland staat – allemaal in de uitvoering Business Edition en met een 1.5 dCi-motor onder kap. "Deze versie richt zich vooral op de bedrijfswagenmarkt en heeft alle belangrijke comfort- en veiligheidselementen aan boord, waaronder airco, een parkeerhulpsysteem én de around view monitor – een camera die alles rondom het voertuig filmt", schetst Jerome Vervloet.

Ideale combinatie van bedrijfs- en gezinswagen "De PULSAR werd in de tweede helft van 2014 gelanceerd. Met deze wagen wil NISSAN – na een lange afwezigheid – opnieuw zijn plaats opeisen in het C-segment. Een eerste USP (Unique Selling Proposition) die daartoe zal bijdragen is dat de PULSAR een van de ruimste wagens binnen zijn segment is. Hij is weliswaar compact, maar biedt zowel veel koffer- als zitruimte voor- en achteraan. Het voertuig mag dan in eerste instantie wel als bedrijfswagen fungeren, tal van Skondras’ medewerkers hebben ook een gezin. Dus wilden we geen compacte wagen leveren waarmee de medewerkers in hun gezinssituatie beperkt worden. Met de PULSAR kunnen zij hun professionele activiteiten uitoefenen terwijl hun gezin volop van zijn comfort en gebruiksgemak kan genieten", onderstreept Jerome Vervloet.

Aantrekkelijke fiscaliteit "Andere troeven van de PULSAR zijn de aantrekkelijke fiscaliteit, de lage CO2-uitstoot, de Euro6-norm waaraan de wagen voldoet en het lage Voordeel van Alle Aard", gaat Giuseppe Di Nitto, zaakvoerder van het gelijknamige bedrijf, verder. De Di Nitto Autogroep is een in 1965 opgericht familiaal bedrijf, dat inmiddels uitgegroeid is tot een multimerkengroep met o.a. twee NISSAN-vestigingen in Dilsen en Genk, die 35 personeelsleden tewerkstellen.

"Koppel daar nog het fantastische rijvermogen van de PULSAR aan, in combinatie met alle mogelijke veiligheidsattributen die op de wagen zitten, zoals het Nissan Safety Shield, en we kunnen een ultra compleet product aanbieden, dat perfect voldoet aan de wensen van een bedrijf dat zijn werknemers zo veilig mogelijk wil laten rondrijden met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk", aldus Giuseppe Di Nitto.

Luisteren naar de klant
"Kort geschetst, is Skondras een internationaal verkoopondersteunend bedrijf met vestigingen in België, Nederland en Turkije. Sinds 2001 begeleiden wij KMO’s en grote bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren bij hun verkoop. Met een team van meer dan 400 salesspecialisten – zoals consultants, headhunters, call agents, coaches en communicatiespecialisten – én een uitgebreid dienstenaanbod, kunnen we in alle bescheidenheid stellen dat we tot de top in de Benelux behoren", vertelt zaakvoerder Stijn Skondras.

"De visie die we binnen het bedrijf hanteren, is dat we voor iedereen een wagen van hetzelfde merk met identieke opties aankopen. Met als gevolg dat we nooit discussies krijgen onder de medewerkers over de aangeboden bedrijfswagen. Dit keer viel onze keuze op NISSAN omdat deze constructeur met de PULSAR een model inclusief opties aanbiedt, dat volledig overeenstemt met onze wensen en noden. De deal met Nissan was dan ook bijzonder snel beklonken", vertelt Stijn Skondras.

"We zijn niet alleen uiterst tevreden met onze keuze – de PULSAR is de ruimste wagen in het C-segment en kan bijgevolg door onze mensen ook privé worden aangewend – we zijn ook absoluut tevreden over de samenwerking. Want een autoverdeler moet ook een perfecte na-verkoop service aanbieden. En dat zit met de Di Nitto Autogroep zeker goed. Kortom, met de PULSAR krijgen we enorm veel waar voor ons geld", besluit Stijn Skondras.

Gekozen voor kwaliteit, niet voor logo"Wat ons vooral pleziert, is dat een vooraanstaande firma in sales en marketing als Skondras gekozen heeft voor ons product en niet gegaan is voor de standaard lease- of bedrijfswagen. Deze firma heeft zich niet voor een specifiek logo gekozen, maar trok volop de kaart van een kwalitatief evenwaardig product, dat nóg meer troeven op het vlak van comfort en gebruik te bieden heeft", besluit Jerome Vervloet.
Naam

afsluittechniek doelstellingen faq in de kijker jobs nieuws onderzoek opleiding productopleiding prospectie rendabel rendabiliteit sales sales coaching sales doelstelling sales manager sales resultaten stimuleren verkoopsgesprek werkmethode
false
ltr
item
Skondras Belgium: Skondras koopt 70 Nissan Pulsar's
Skondras koopt 70 Nissan Pulsar's
https://4.bp.blogspot.com/-wcfOxi4Q4AQ/VmBl219DVtI/AAAAAAAAAUw/utOgKG15XNI/s320/overhandiging%2BPulsars%2Bhoog10.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-wcfOxi4Q4AQ/VmBl219DVtI/AAAAAAAAAUw/utOgKG15XNI/s72-c/overhandiging%2BPulsars%2Bhoog10.JPG
Skondras Belgium
http://skondras.blogspot.com/2015/12/skondras-koopt-70-nissan-pulsar.html
http://skondras.blogspot.com/
http://skondras.blogspot.com/
http://skondras.blogspot.com/2015/12/skondras-koopt-70-nissan-pulsar.html
false
4288584766086914505
UTF-8
Geen artikelen gevonden ZIE ALLES Lees meer Antwoord Verwijder antwoord Delete Door Home PAGINAS ARTIKELEN Zie alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE ARTIKELEN Geen artikel gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zopas 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE OPMERKING IS PREMIUM Deel a.u.b. om te ontsluiten Kopie alle code Selecteer alle code Alle code is gekopieerd naar het clipboard Kan geen code/tekst kopiëren. Druk [CTRL]+[C] (of CMD+C with Mac) om te kopiëren