Skondras breidt management team uit en opent kantoren in Frankfurt, Londen en Parijs

DEEL:

Skondras, het internationaal verkoopondersteunend bedrijf met vestigingen in België, Nederland en Turkije, schrijft drie nieuwe locaties...


Skondras, het internationaal verkoopondersteunend bedrijf met vestigingen in België, Nederland en Turkije, schrijft drie nieuwe locaties bij op het visitekaartje. Met de opening van kantoren in Frankfurt, Londen en Parijs bereikt het bedrijf opnieuw een mijlpaal.

Een andere belangrijke stap om de verdere uitbouw van die internationale strategie en groeiambities in goede banen te leiden, is de uitbreiding van het management. Met de recente benoeming van An Nackom als HR manager en Frank Leysen als Operations manager heeft Skondras alle competenties in huis om die doelstelling te realiseren.


Internationaal versterkt

Met een team van meer dan 400 sales en marketing specialisten en een uitgebreid dienstenaanbod, behoort Skondras tot de top in de Benelux. Het bedrijf kent de laatste jaren een enorme groei en zoekt voortdurend naar opportuniteiten en verbeteringen om die tendens te bestendigen.

“Door het stijgend aantal internationale klanten, kwamen de expansieplannen in een stroomversnelling terecht,” aldus zaakvoerder Stijn Skondras. “Met de kantoren in Frankfurt, Londen en Parijs kunnen we nog beter inspelen op de specifieke vragen van de internationale spelers. Lokale verankering is belangrijk. Door de opening van fysieke vestigingen in het buitenland, kunnen we de relaties met de bestaande en nieuwe klanten daar nog intensiveren.”


Uitbreiding managementteam voor uitbouw professionele structuur en verdere groei activiteiten

Door een uitbreiding van het managementteam anticipeert Skondras op een verdere verbetering van de werkingsstructuur en de verhoogde focus op nieuwe projecten en internationale groei. Naast zaakvoerder Stijn Skondras, Sales manager Jan Heylen en Finance manager Ina Steegmans committeren sinds kort HR manager An Nackom en Operations manager Frank Leysen zich aan de bedrijfsfilosofie. En daarmee haalt het bedrijf extra expertise en knowhow aan boord met als doel de onderscheidende marktpositie nog verder te verstevigen.
Naam

afsluittechniek doelstellingen faq in de kijker jobs nieuws onderzoek opleiding productopleiding prospectie rendabel rendabiliteit sales sales coaching sales doelstelling sales manager sales resultaten stimuleren verkoopsgesprek werkmethode
false
ltr
item
Skondras Belgium: Skondras breidt management team uit en opent kantoren in Frankfurt, Londen en Parijs
Skondras breidt management team uit en opent kantoren in Frankfurt, Londen en Parijs
https://2.bp.blogspot.com/-7DmrkST7n78/VssJX5RqbGI/AAAAAAAAAVE/M6melZWi0j4/s640/IMG_0004_management_team.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-7DmrkST7n78/VssJX5RqbGI/AAAAAAAAAVE/M6melZWi0j4/s72-c/IMG_0004_management_team.jpg
Skondras Belgium
http://skondras.blogspot.com/2016/02/skondras-breidt-management-team-uit-en.html
http://skondras.blogspot.com/
http://skondras.blogspot.com/
http://skondras.blogspot.com/2016/02/skondras-breidt-management-team-uit-en.html
false
4288584766086914505
UTF-8
Geen artikelen gevonden ZIE ALLES Lees meer Antwoord Verwijder antwoord Delete Door Home PAGINAS ARTIKELEN Zie alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE ARTIKELEN Geen artikel gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zopas 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE OPMERKING IS PREMIUM Deel a.u.b. om te ontsluiten Kopie alle code Selecteer alle code Alle code is gekopieerd naar het clipboard Kan geen code/tekst kopiëren. Druk [CTRL]+[C] (of CMD+C with Mac) om te kopiëren