Waarom uw sales uitbesteden aan Skondras?

DEEL:

7 redenen waarom outsourcing van verkoop voor uw bedrijf voordelig is. Niet iedereen is geboren om te verkopen. Daarom is het voor uw bed...

7 redenen waarom outsourcing van verkoop voor uw bedrijf voordelig is.
Niet iedereen is geboren om te verkopen. Daarom is het voor uw bedrijf rendabeler om de verkoop uit te besteden aan volbloed verkopers. Zo haalt u een maximaal effect uit uw investering. Maar voor wie en waarom is het aanwerven van een extern sales bureau nu net zo voordelig?

1. Variabele vraag 
Bedrijven die vooral seizoensgebonden producten verkopen, hebben meestal te hoge verkoopkosten wanneer de vraag in een dal zit. Door het outsourcen van het volledige proces, zorgt men ervoor dat vertegenwoordigers flexibel en efficiënt worden ingehuurd, op de juiste momenten van het jaar.

2. Teleprospectie
Koude teleprospectie vergt specifieke telefonische vaardigheden en is zeer tijdrovend. In eerste instantie moet men de juiste beslisser aan de lijn krijgen en deze vervolgens overtuigen van het product of de dienst in kwestie. Een extern sales bureau, zoals Skondras, kan voor u deze eerste moeilijke stap zetten. Verder beslist u zelf wie u de baan opstuurt. Uw eigen verkoopteam, of de resultaatgerichte vertegenwoordigers die nauw samenwerken met de call agents.

3. Promotieverkoop 
Veel bedrijven kiezen tijdelijk voor een extern sales bureau wanneer zij een campagne voeren. Het doel van deze keuze is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met het merk en de promoties van het bedrijf. Het uitbesteden in dit geval heeft als voordeel dat alles op een korte termijn kan gebeuren en dat u niet onnodig tijd of budget verliest.

4. De juiste profielen  
Het is niet evident om als vertegenwoordiger ergens onverwachts aan te bellen en een product of dienst te verkopen. Daarom is het zo belangrijk om de juiste mensen aan te werven. Om te voorkomen dat u iemand in dienst neemt, die niet aan uw verwachtingen voldoet, biedt een extern sales bureau de oplossing. Zij doen de aanwervingen, de salestrainingen en de opvolging van de resultaten.

5. Verkoopkosten 
Een bedrijf heeft niet altijd een duidelijk overzicht van de kosten en de opbrengsten van een verkoper. Het voordeel van het uitbesteden van de verkoop is, dat het externe sales bureau op het einde van de geleverde diensten een duidelijke balans opmaakt van de investeringen en de resultaten.

6. Positieve ingesteldheid 
Externe verkopers kunnen met hun frisse aanpak soms meer bereiken dan uw eigen vertegenwoordigers, die al jaren in hetzelfde ritme zitten. Zij riskeren dat ze de potentiële klant vermoeien met allerlei technische details. Een enthousiaste verkoper, die klantgericht denkt, heeft nog altijd de grootste slaagkansen.

7. Wij zaaien, u oogst! 
U huurt onze sales & marketing specialisten in voor een vaste all-invergoeding per maand. Skondras voorziet eveneens de bedrijfswagen, tankkosten, gsm en gesprekskosten.

Voor meer informatie, surf naar www.skondras.be/diensten/
Naam

afsluittechniek doelstellingen faq in de kijker jobs nieuws onderzoek opleiding productopleiding prospectie rendabel rendabiliteit sales sales coaching sales doelstelling sales manager sales resultaten stimuleren verkoopsgesprek werkmethode
false
ltr
item
Skondras Belgium: Waarom uw sales uitbesteden aan Skondras?
Waarom uw sales uitbesteden aan Skondras?
https://1.bp.blogspot.com/-F85ooV9jMWs/WBMVHT1QkzI/AAAAAAAAA2M/JCCkEImxXsgqwTRQHqt5shTaS4hcVLDjwCLcB/s640/skondras-team.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-F85ooV9jMWs/WBMVHT1QkzI/AAAAAAAAA2M/JCCkEImxXsgqwTRQHqt5shTaS4hcVLDjwCLcB/s72-c/skondras-team.jpg
Skondras Belgium
http://skondras.blogspot.com/2016/11/waarom-uw-sales-uitbesteden-aan-skondras.html
http://skondras.blogspot.com/
http://skondras.blogspot.com/
http://skondras.blogspot.com/2016/11/waarom-uw-sales-uitbesteden-aan-skondras.html
false
4288584766086914505
UTF-8
Geen artikelen gevonden ZIE ALLES Lees meer Antwoord Verwijder antwoord Delete Door Home PAGINAS ARTIKELEN Zie alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE ARTIKELEN Geen artikel gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zopas 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE OPMERKING IS PREMIUM Deel a.u.b. om te ontsluiten Kopie alle code Selecteer alle code Alle code is gekopieerd naar het clipboard Kan geen code/tekst kopiëren. Druk [CTRL]+[C] (of CMD+C with Mac) om te kopiëren