In het oog van de sales stress

DEEL:

No pain, no gain Bij Skondras heerst een open en aangename werksfeer in een plezierige omgeving. Hoe dan ook, cijfers moeten behaald ...

No pain, no gain

Bij Skondras heerst een open en aangename werksfeer in een plezierige omgeving. Hoe dan ook, cijfers moeten behaald worden. Skondras is een verkoopondersteunend bedrijf dus alle medewerkers zitten onder constante druk om hun eigen targets te behalen.

Het stressniveau van een functie in sales ligt over het algemeen veel hoger dan bij andere functies. Constant onderhouden van klanten, wekelijkse of maandelijkse targets behalen en onderhouden van uw eigen pipeline.

Verkoop zonder cijfers is als een vliegtuig zonder piloot. Aan dit feit kan men dus niets veranderen. Wat we wel kunnen doen, is een manier vinden om met deze druk om te gaan.

Timemanagement
De meest stresserende week van iedere maand is de laatste. De cijfers moeten doorgegeven worden, de laatste dringende telefoontjes moeten gepleegd worden en er zijn altijd nog wel leads die opgevolgd moeten worden.

Een tip die wij meegeven is om wekelijkste doelstellingen op te stellen zodat "de einde maand stress” afneemt. Je kan er ook een dagelijks proces van maken. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat je moeilijke klanten of ingewikkelde situaties in de voormiddag afhandelt, zodat je niet de hele dag hierover piekert.

Afstand
Je kan je niet iedere seconde van iedere dag focussen op je werk. Er zijn momenten dat je eventjes afstand moet nemen van de waslijst met opdrachten, telefoontjes en e-mails. Het is belangrijk om met je collega’s tijdens de lunch over andere dingen te spreken dan enkel en alleen over het werk. Skondras heeft een volledige relaxruimte ingericht om ervoor te zorgen dat de medewerkers de kans krijgen om de dagelijkse stress eventjes los te laten en te kunnen genieten van een leuke en rustgevende omgeving.

Stel vragen
Vergeet niet dat jouw verantwoordelijke er is om jou te helpen. Als jij succesvol bent, is hij of zij succesvol en zal hierdoor ook het bedrijf succesvol zijn.

Succes komt zelden vanzelf. Vallen en opstaan hoort er nu eenmaal bij. Het is belangrijk om deze ervaringen met je collega’s te delen, zodat je uit je eigen fouten leert. Maar ook zodat je inziet dat je niet de enige bent die af en toe een duwtje in de rug nodig heeft.

Plan B
In sales is het altijd belangrijk om een plan B te hebben. Wat als klant x afzegt,? Dan kom je cijfers te kort. Zorg dat je voldoende relevante contacten in je pipeline hebt om eventuele annulaties op te vangen.

Een functie in sales is de ultieme multitasking job. Het constant beheren en onderhouden van bestaande klanten is vaak moeilijk te combineren met het zoeken naar nieuwe klanten. Desalniettemin één van de meest essentiële onderdelen van jouw succes in sales.
Naam

afsluittechniek doelstellingen faq in de kijker jobs nieuws onderzoek opleiding productopleiding prospectie rendabel rendabiliteit sales sales coaching sales doelstelling sales manager sales resultaten stimuleren verkoopsgesprek werkmethode
false
ltr
item
Skondras Belgium: In het oog van de sales stress
In het oog van de sales stress
https://3.bp.blogspot.com/-ckREyHweRb0/WVJmz9Zi2AI/AAAAAAAAA-Y/w2JXctaYpPkJG_JxX7Nk2uvOMCixVbp9QCLcBGAs/s640/IMG_1962.JPG
https://3.bp.blogspot.com/-ckREyHweRb0/WVJmz9Zi2AI/AAAAAAAAA-Y/w2JXctaYpPkJG_JxX7Nk2uvOMCixVbp9QCLcBGAs/s72-c/IMG_1962.JPG
Skondras Belgium
http://skondras.blogspot.com/2017/06/in-het-oog-van-de-sales-stress.html
http://skondras.blogspot.com/
http://skondras.blogspot.com/
http://skondras.blogspot.com/2017/06/in-het-oog-van-de-sales-stress.html
false
4288584766086914505
UTF-8
Geen artikelen gevonden ZIE ALLES Lees meer Antwoord Verwijder antwoord Delete Door Home PAGINAS ARTIKELEN Zie alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE ARTIKELEN Geen artikel gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zopas 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE OPMERKING IS PREMIUM Deel a.u.b. om te ontsluiten Kopie alle code Selecteer alle code Alle code is gekopieerd naar het clipboard Kan geen code/tekst kopiëren. Druk [CTRL]+[C] (of CMD+C with Mac) om te kopiëren